Partner BEST

BEST INSTITUT ZA STRUČNO OBRAZOVANJE I OBUKU KADROVA

BEST institut za stručno obrazovanje i obuku kadrova je osnovan 1990. godine kao nezavisna austrijska organizacija za pružanje usluga kontinuiranog usavršavanja, stručne kvalifikacije i karijerne servise. Najvažnije aktivnosti obuhvataju razvoj inovativnih programa obuke za mlade pojedince i odrasle, od kojih su mnoge žene u nepovoljnom položaju i migranti, a koje se odnose na kontinuirane i stručne obuke, savetovanja, obučavanja i aktivacija za osobe koje traže posao i zaposlene. Šeme obuke su orijentisane na klijente i zasnovane na specifičnim potrebama tržišta rada i individualnim situacijama, vještinama i kompetencijama korisnika, prethodnom iskustvu i životnim okolnostima.

Z

Dubinsko znanje

Dugogodišnje iskustvo, multidisciplinarni timovi u kombinaciji sa ciljanim partnerstvima, kao i naše snažne veze sa svijetom akademskog istraživanja, pružaju optimalne konsultacije, metode i instrumente u oblasti upravljanja ljudskim resursima. Naše usluge su posebno dizajnirane da zadovolje praktične potrebe.

Z

Prilagođena rješenja

Svaka kompanija je jedinstvena u pogledu strukture, zaposlenih i filozofije. To je razlog zašto su naši proizvodi i usluge, počevši od određenog instrumenta do šeme obuke, usmjereni na određene potrebe i konkretnu situaciju, dajući tako bitnu dodatnu vrijednost.

Z

Ciljana partnerstva

Selektujemo proizvode i mjere koje najbolje odgovaraju bez nepotrebnih standardnih usluga. Stoga možemo djelovati kao pouzdan partner koji nije podložan marketinškom pritisku za određene pojedinačne proizvode. Osim toga, mreža kompetentnih partnera osigurava razvoj i implementaciju širokog spektra šema i projekata.

Z

Sopstvena ili kupljena usluga

Na zahtjev, takođe možemo isporučiti naše usluge klijentu – sa više od 12 kancelarija u Beču i Donjoj Austriji, možemo profesionalno sprovesti naše usluge u kancelarijama klijenta. Dakle, fleksibilnost i nezavisnost su dio naših glavnih prioriteta.

Z

Upravljanje kvalitetom

Naša strategija kvaliteta je u skladu sa zahtjevima i kriterijumima koje postavlja Evropska fondacija za upravljanje kvalitetom (EFQM). Suština toga je dosljedan obrazac fokusiranja naših usluga na potrebe i uspjeh klijenta. Kako bismo osigurali najveću korist i zadovoljstvo našim klijentima, primjenjujemo i preporučujemo one HR metode i instrumente koji su se pokazali kao najvrjedniji, bilo u praksi, bilo prema rezultatima evaluacionih studija. Na zahtjev možemo ocijeniti i HR mjere koje su predložene i koje su već implementirane.

Z

25 godina iskustva

U skladu sa zahtjevima savremenog svijeta zapošljavanja, BEST nudi širok spektar kurseva i seminara. Poseban naglasak stavljamo na računarstvo i IT, ekonomiju, jezike, statistiku i SPSS, na specijalizovane kvalifikacije, kao i na lični razvoj i komunikaciju, na individualni i grupni coaching.

Website https://best.at
Contact email: [email protected]